úterý 24. prosince 2013

Kouzelné Vánoce a šťastný nový rok 2014

Drahá rodino, drazí přátelé, kamarádi. Zkrátka všichni, kteří jste se zapsali do mého srdce, ale také vy, kteří čtete tyto řádky pouhou náhodou nebo neúmyslným kliknutím na tento odkaz.

Chtěla bych vám všem touto, ač neosobní cestou, celým svým srdcem popřát veselé Vánoce, které každoročně mají své kouzlo. Prožívejte vánoční svátky radostně, plné klidu - tedy bez hádek, plné pohodové nálady a se spoustou úsměvů (ovšem jen těch upřímných, jiné netěší..). Přeji Vám, ať jsou vaši nejbližší po vašich bocích, i když ne vždy je to možné... a tak na ně alespoň vzpomínejme, vzpomínejme jen v tom dobrém.

Do nově přicházejícího roku 2014 vám všem přeji v prvé řadě ten nejkrásnější vstup po boku svých nejbližších. Se všemi přípitky, polibky a nejen novoročních přání, ale i leckdy vtipných předsevzetí.
Ať vás všechny během roku doprovází spousta lásky, štěstíčka, nezapomenutelných a usměvavých chvil, úspěchů a především zdravíčka, o kterém není nutno psát, jak je důležité a vzácné.

Vneste lidem kolem vás do života úsměv, a to nejen o Vánocích. Potěšte, překvapujte, pomáhejte, když cítíte, že je to zapotřebí, když víte, že něco takového skutečně potřebují. Nedělejte to až tehdy, když to od vás vyžadují.


V neposlední řadě si vzpomeňme na ty, kteří nás opustili, protože ač je nevidíme, jsou tu pořád s námi... navždy nesmazatelně a hluboko v našich srdcích...
ŠŤASTNÉ A VESELÉ..... :-)

Žádné komentáře: