úterý 28. prosince 2010

Krásné 3 dny na horách :-)

Milý deníčku,

obohatím Tě o pár řádků a ve zkratce Ti povyprávím předešlé 3 sportovně-romantické dny, které jsem trávila se svým Rómeem na horách :) ...

Prvotním plánem bylo vyrazit do Švýcarských Alp, ale to bohužel nevyšlo, i přestože lyže už byly odvezené ve Švýcarsku a čekaly na nás v chatce, ale jakmile dorazily na místo, musely obratem zpět, proto jsme vyrazili do "Českých Alp", aneb na Klínovec :) ... Jedním slovem? Pa-rá-daaaa :) ... První den jsme se na svahu cítili, jako bychom jezdili s rodinou, poněvadž se tam nacházelo opravdu málo lidí. Rychlá jízda šupem dolů, žádné čekání fronty na vlek, prostě perfektní :) .. Druhý den se sjezdovky kapičku zalidnily, mráz vyloženě štípal a našel si i moje prstíky pod přeskáčema, ale zahřátí bylo nezapomenutelné.... O:-) ... A třetí den? To bylo na svahu tolik lidí, jakoby se v ten den jezdilo zadarmo :-P .. Jedinné, co bych vytkla, jsou začátečníci na snowboardech. Omlouvá je pouze má představa na mé první zkušenosti se snowboardem :D .. Katastrofálně nezapomenutelná a každý pád plný smíchu a bolesti :D ..

Sjezdovky, které jsme okusili: Dámská, Pařezovka, Přemostěná, Turistická, Jáchymovská. Nejobtížnější pro mě byla Jáchymovská, v tu chvíli jsem si uvědomila, že si svého života vážím :)) :-P, a to že adrenalin miluju víc jak svůj život :-) .. Kdybych se byla bývala tolik nebála, jezdím jí pořád dokola, protože její délka - 2500 m - by se i vám skutečně zalíbila. Co více si totiž přát, než jet z kopce co nejdéle? :-) ..

Ubytování? Luxusní :) .. Relax - vodnička - šampaňské - filmíky - hudba - teplíčko - čajíček - vynikající jídlo - bazén - ... a nenahraditelná společnost :) <3 ..
Klínovec -> nádherná příroda, už se těším na léto, až to budu sjíždět na kole :-) :-) :-) ... YEAH :) ..

Žádné komentáře: